Topplederbloggen!

AS3 Executive rådgivere og coacher

- et team med mye erfaring!

Siw Seland

Siw Elisabeth Seland

Head of AS3 Executive

Siw har lang og omfattende toppledererfaring fra store norske og internasjonale konsern, primært i finansbransjen. Gjennomgående har fokuset vært på strategiarbeid, forretnings- og produktutvikling og salg/marked. Herunder følger også organisasjons- og lederutvikling for økt verdiskaping og gjennomføring av forretningsstrategi i praksis.

Siw E. Seland på LinkedIn
Bilde av rådgiver Bjørn Delbæk

Bjørn Delbæk

Executive rådgiver

Bjørn har lang ledererfaring som HR direktør fra flere selskap og bred kompetanse innen HR området.

  • Operativ erfaring med ledelse av store omstillingsprosesser. Spisskompetanse innen strategisk HR, arbeidsgiverspørsmål, lederutvikling og omstilling. Omfattende forhandlingserfaring fra ulike sektorer og solid kompetanse innen arbeidsrett. Næringslivserfaring fra konsern som Orkla, Carlsberg og Arcus ASA og medlem av toppledergrupper i flere år.

Han har mer enn 8 års erfaring som konsulent/rådgiver med dybdekunnskap innen ledelse, endringsledelse, executive outplacement og HR.

Utdannelse på masternivå innen ledelse, endringsledelse og HR samt offisersutdannelse.

Bjørn evner å tenke strategisk og helhetlig, har en åpen stil, er løsningsorientert og har god forretnings forståelse og formidlingsevne

Bjørn Delbæk på LinkedIn
Executive rådgiver Erik Hovden

Erik Hovden

Executive rådgiver

Erik har 20 års erfaring som operativ leder fra store internasjonale- og mellomstore norske virksomheter. Han har blant annet innehatt stillinger som administrerende direktør i Gotogate (TV2, Aftenposten og VGs satsning innen reiseliv), markedsdirektør og kjedesjef i Berg-Hansen Reisebureau AS (reiseliv – forretningsreiser) samt salg & markedssjef i Ericsson Business Communications.  De siste 14 årene har han arbeidet som leder og organisasjonskonsulent hvor han blant annet benyttes som coach og sparringspartner for ledere på alle nivåer i både private- og offentlige virksomheter. Med sin konsulenterfaring har Erik opparbeidet seg solid erfaring fra ulike bransjer, spesielt i forbindelse med å forstå organisasjonsutfordringer og den menneskelige siden ved endring- og utviklingsarbeid.

 

Erik er utdannet på Handelsakademiet/BI. I de senere år har han utdannet seg på Norsk Gestaltinstitutt Høyskole, og tatt en spesialutdannelse inne relasjonsbasert konflikthåndtering og sertifisert seg som ICF Coach (International Coaching Federation).

Erik Hovden PÅ LinkedIN

Helge Strømnes

Executive rådgiver og coach

Helge er utdannet ingeniør, bedriftsøkonom og coach, med over 35 års erfaring fra IT-bransjen.

Han har hatt ledende posisjoner i flere profilerte IT-selskaper, primært innenfor operativ salgs- og markedsledelse. Erfaringsgrunnlaget omfatter blant annet stillinger som avdelingsleder/direktør, salgssjef, salgsdirektør og CEO. De siste 13 årene har han i hovedsak arbeidet med rekruttering, utvikling og salg av seniorkonsulenter i Exense, Inmeta, eWork Norge og Webstep.

Helge har bred erfaring fra omfattende salgsprosesser og leveranser til større virksomheter i både privat og offentlig sektor, som har medført meget gode forretningsmessige resultater. I tillegg har han allsidig erfaring fra flere strukturelle prosesser med organisering, omstilling samt forretnings- og konseptutvikling.

Med coach-utdannelse fra Erickson Coaching i 2007 (ICF-sertifisering) og AS3s Transition Coaching på Practitioner nivå (EMCC sertifisering) i 2017 er Helge særlig opptatt av den enkeltes potensiale, muligheter og ønsker - og har hjulpet flere ledere på veien til ny jobb.

Helge Strømnes på LinkedIn
Executive Rådgiver Inger-Christine Lindstrøm

Inger-Christine Lindstrøm

Executive rådgiver

Inger-Christine er Executive rådgiver, coach og lederutvikler i AS3 Norge. Hun har omfattende erfaring med utviklings- og omstillingsprosesser, både som leder, prosjektleder og rådgiver innenfor HR, organisasjonsutvikling, prosjekter og IT i ulike bransjer i både privat og offentlig sektor.

Gjennom etablering av egen virksomhet i 2008 har hun også opparbeidet seg kompetanse om gründervirksomhet, og hvordan utvikling av konsepter kan gjøres effektivt og lønnsomt.

Inger-Christine har studert jus ved Universitet i Oslo, i tillegg har hun eksamen i HR-ledelse og kompetanseledelse fra Høyskolen i Buskerud, samt BI studier innen blant annet Prosjektledelse. Utover det har hun Forsikringseksamen og har gjennomført IT studier ved Universitetet i Lund.

I AS3 er hun sertifisert innen Job Transition Management på alle nivåer og som Transition coach. Hun er også sertifisert i AS3 sine lederutviklingsprogrammer og work-life balance/ stressmestringskonsept.

Inger-Christine har omfattende erfaring som profesjonell veileder, coach og samtalepartner for ledere på alle nivåer. Hun har spesielt god kunnskap og erfaring som veileder for ledere i forbindelse med karriere-endringer. Inger-Christine har drevet undervisning og kurs for konsulenter og ledere, og har høy kompetanse på digitale medier som for eksempel LinkedIn.

Inger-Christine Lindstrøm på LinkedIn
Executive Rådgiver i AS3 Marianne Meidell

Marianne Meidell

Executive coach

Marianne har mer enn 25 års bakgrunn i det private næringsliv og ledererfaring i både internasjonale selskaper og gründervirksomhet. Med en hotellmanagement utdannelse fra Sveits gikk veien inn i databransjen hvor hun var ansvarlig for å innføre datamaskiner mange store nordiske hoteller. Etter hvert var hun medgründer i sportsklærne til Bjørn Dæhlie og deretter noen år med oppbygging av reiselivsdestinasjoner i Afrika, Svalbard, India og Russland.

Gjennom egne erfaringer ved oppkjøp/fusjoner og endringsprosesser ble hun nysgjerrig på coaching som verktøy i slike prosesser. Hva skal til for at endringer faktisk lykkes både på det økonomisk og personlige planet?

Hun har arbeidet som Executive Coach siden 2005 og benytter coachingens verktøy og tankesett i implementeringen av organisatoriske og ledelsesmessige endringer, fasilitering av strategiprosesser, ledergruppe coaching og individuell ledercoaching og executive outplacement. 

Marianne Meidell på LinkedIn
Mikael Hole

Mikael Hole

Executive rådgiver

Mikael har bred erfaring med utvikling av mennesker i næringslivet og i offentlig sektor. Fokus har hele tiden vært å bevisstgjøre på, og utnytte potensiale hos enkeltindividet eller gruppen gjennom å stille spørsmål, utfordre, gi tilbakemeldinger og by på innsikt.

Mikael har bekledd lederstillinger i næringslivet og i Forsvaret, bl a som daglig leder i Mercuri International og som studieleder ved Forsvarets stabsskole. Han er sertifisert coach på practitioner nivå, utdannet ved Luftkrigsskolen og Forsvarets stabsskole og har en fordypning i endringsprosesser.

Mikael Hole på LinkedIn
Executive rådgiver Niels G. Pettersen

Niels G. Pettersen

Executive Rådgiver

Niels har lang erfaring som toppleder i norsk næringsliv. Han har også flere års erfaring som rekrutterings- og karrierespesialist. Han er utdannet Siviløkonom/MBA.

Niels har vært administrerende direktør i flere kjente selskaper primært fra næringsmiddel og FMCG bransjen. Han har jobbet mye med omstillinger, restruktureringer, nedbemanninger og lønnsomhetsforbedringer med svært gode resultater. Han har også jobbet mye med strategiske utfordringer både på et konseptuelt og operativt nivå. 

Niels G. Pettersen på LinkedIN
executive rådgiver signe haver

Signe Haver

Executive rådgiver og coach

Signe har lang og omfattende erfaring innen ledelse og utviklingsprosesser. Hennes kunnskaper er hentet både fra næringslivet, det offentlige og miljøer som idrett og kultur. Som rådgiver inn mot organisasjoner har  hun arbeidet rettet mot endringer.

Både endringsledelse og personlig omstilling og utvikling. Prosess støtte og rådgivning i nedbemanning og omstillingsprosesser på individ- og organisasjonsnivå er et sentralt kompetanseområde.Dybdekompetansen er særlig rettet mot mennesket og å se dets potensiale.  Med fokus på individets særegne talenter og suksesskriterier, samt trygghet i det relasjonelle; gir henne anledning til å utfordre og støtte.

Signe er sertifisert Transition Coach på øverste nivå.

Signe Haver på LinkedIn
Rådgiver Sissel Brune Henriksen

Sissel Brune Henriksen

Executive rådgiver og coach

Sissel har utdannelse fra Institut des etudes Politiques (Paris) i Statsvitenskap, engelsk og fransk fra UIO,

Hun har over 20 års erfaring fra forlagsbransjen i to av de største forlagene i Norge (Universitetsforlaget og Aschehoug) som leder innen salg og markedsføring. Hun har drevet eget selskap i 10 år innen konsulentvirksomhet.

Hun er sertifisert i alle AS3s produkter og har vært tilknyttet AS3 siden de etablerte seg i Norge i 2002.

I denne perioden har hun ledet flere prosjekter og vært mye brukt som rådgiver, mentor og coach.

Hun er sertifisert som Senior Practitioner Transition Coach  med EMCC akkreditering.

Sissel Brune Henriksen på LinkedIn

Administrasjon

Hege Lundby Mathisen, markedssjef

Hege Lundby Mathisen

Head of Marketing

Hege har ansvaret for å arrangere våre kundeseminarer, markedsaktiviteter og sosiale medier inkludert våre blogger. Har du spørsmål om våre kundeseminarer eller innspill til vår topplederblogg så er det bare å ta kontakt.

Mail: hegl@as3.no

Mob: 93876541

Monica Lærum Svegård

Monica Lærum Svegård

Kvalitet og leveranseansvarlig

Monica har ansvaret for å koordinere workshops og aktiviteter for alle kandidater. Hun sørger for at kandidatportalen fungerer optimalt og evaluerer workshops slik at vi kontinuerlig kan forbedre oss. 

Mail: Msve@as3.no

Kontakt oss

Send oss en forespørsel og vi kontakter deg snarest

Om AS3 Executive

Les mer om AS3 Executive og AS3 konsernet

Om AS3 Executive
Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev