Topplederbloggen!

Din vei til din neste lederjobb Executive Outplacement

Executive outplacement

Når toppledere sies opp og entrer en ny epoke i sin karriere, er AS3 Executive en effektiv og målrettet sparringspartner. Dette spesielt i en fase hvor døren til nye karrieremuligheter skal åpnes og det skal gjøres et raskt comeback. Å være toppleder i dag er forbundet med visjonært mot og komplekse utfordringer i et marked i konstant endring.

AS3 Executive rådgir og utfordrer ledere i norsk næringsliv på deres personlige målsetting og strategi i forbindelse med håndtering av endringer i karrieren.

Når du mottar en oppsigelse som toppleder og må finne en ny vei i din karriere, er AS3 Executive en partner som hjelper deg mot dine nye mål. Vi hjelper deg å se nye karrieremuligheter for å sikre deg et godt comeback. Flere av AS3s kunder har forberedt seg på denne situasjonen – vi bidrar til å maksimere utbytte av prosessene.

Som toppleder er du ofte i en høyt respektert posisjon; å komme videre i arbeidsmarkedet krever avklaring, en tydelig strategi og en handlingsplan. Det vil være viktig å utvide nettverket ditt, bruke sosiale medier på en profesjonell måte og ha klare og tydelige budskap mot næringslivet.

Rådgivningsprosessen hos AS3 Executive

Rådgivningsprosessen er business- og handlingsorientert. Vanligvis innledes samarbeidet på to parallelle nivåer – et “her og nå“-nivå som fokuserer på aktuelle aktiviteter og initiativer, og et “avklaring og refleksjons“-nivå som fokuserer på å sikre det rette valget med tanke på fremtidig karriere.

Vi legger stor vekt på at alle våre rådgivningstjenester er forankret i en likeverdig og profesjonell dialog som fokuserer på den individuelle kandidatens personlige mål og strategi. Alle våre rådgivere har derfor hatt lederposisjoner, og noen er i tillegg aktive som interimledere. Vi har en profesjonell dialog med alle relevante Executive-rekrutterere, men har ingen avtaler og er derfor fullstendig uavhengige.

Dette kan vi tilby deg som har behov for et Executive outplacementprogram

  • Personlig rådgiver
  • Executive Online Portal
  • Onboarding
  • Executive nettverk
  • Executive workshops
  • Hjelp til jobb i utlandet
  • Tester og personlighetsprofil
  • Personlig merkevarebygging og hjelp til å opprette LinekdIn-profil

Executive Outplacement - vi hjelper deg i mål!

Møt våre Executive rådgivere
Du velger selv din rådgiver

Møt AS3 Executives rådgivere

Møt våre rådgivere

Outplacement for toppledere

Vil du vite mer? Kontakt Bjørn Solend i AS3 Executive