Topplederbloggen!

Personlig Merkevare Hvorfor er det så viktig?

Du er sikkert flink til å markedsføre bedriften du jobber for. Men hva svarer du om du får beskjed om å markedsføre deg selv? Svaret bør du ha klart før du får bruk for det.

Å ta bevisste valg i din egen karriere er viktig for din markedsverdi, og for utviklingen og retningen du ønsker å ha i livet. Både faglig, profesjonelt og privat. Merkevarespesialist José Manuel Redondo Lopera vil ta det igjennom temaer du som leder bør være bevisst på for din personlige merkevare. Som toppleder og leder er det viktig å ha en strategi for bevisst å bygge opp din egen karriere og markedsverdi. I dette frokostseminaret vil vi inspirere deg til akkurat det.

Å være leder i Norge i dag er risikosport. Leverer man dårlige resultater kan man miste jobben på dagen. Ingen er trygge. Selv om du trives i jobben og har økonomien på stell, så kan det plutselig skje endringer som gjør at du må tenke nytt. Hvis du plutselig befinner deg i en situasjon hvor karrieren din tar en ny retning er det viktig å være forberedt. I dag skifter nordmenn hyppigere jobb en bare for noen få år siden. De siste to-tre årene har store deler av norsk arbeidsliv vært gjennom en stor nedbemannings- og omstillingsbølge. Og det er ingen forbigående tilstand, men en virkelighet vi er nødt til venne oss til.

I dette frokostseminaret vil merkevarespesialist i AS3 Transition, José Manuel Redondo Lopera, gi deg 11 råd for hvordan du kan utvikle din karriere og nå dine mål.

Innhold:

  • Hva er din personlige merkevare?
  • Hva er dine styrker?
  • Hvordan jobbe strategisk med å bygge din karriere?
  • Hva vil du jobbe med?
  • Hva er viktig for deg og livsstilen du ønsker deg?
  • Balanse mellom arbeid og fritid.
  • Hvordan forsikre din egen karriere, samt skape fleksibilitet tilpasset den virksomheten du jobber i?
  • Hvordan utvikle din egen karriere?

Påmelding i skjemaet nedenfor

Seminaret er kostnadsfritt og er tilpasset HR ledere, ledere og toppledere.

Tid og sted: 

Tid: 21. september kl 0830 - frokost serveres frs 0815

Seminaret slutter 10.00

Sted: Akersgate 1-5, Oslo

Påmelding

21. september

Foredragsholder

21. september

José Manuel Redondo Lopera

José er utdannet organisasjonspsykolog, markedsfører, coach og har en MBA med fokus på strategi og ledelse. Han er en gründer-type med fokus på innovasjon, kreativitet og konkrete resultater. Han har startet fire selskaper, og har jobbet internasjonalt de siste 23 årene.

Les hans blogg om personlig merkevare
Executive coach og merkevarespesialist Jose Manuel Redondo Lopera
Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev