Topplederbloggen

krevende å være toppleder Balanse mellom arbeid og fritid

Det er altfor lett å slå på autopiloten og suse videre

Les om hvordan lederne i Vestas ble tilbudt individuelle, eksterne sparringsprogrammer som avklarer deres arbeidsmessige prioriteter og avdekker deres markedsverdi og målsettinger for fremtiden.

I etterdønningene av finanskrisen blåste det en kraftig vind gjennom Vestas. Konkurransen i den samlede energisektoren førte med seg ekstraordinært høye krav, og lederne opplevde et konstant press på å optimere vekstambisjonene, levere med tanke på strategier og redusere kostnadene.

Det krever sitt å være leder på toppnivå, men den dedikerte leder har også en sunn balanse mellom arbeid og fritid

Dette lærte Vestas av programmet

  • Ledere må være i balanse for å kunne innfri deres fulle potensiale.
  • Ledere i balanse bruker energien sin riktig, til gavn for selskapets bunnlinje.
  • En forutsetning for å være i balanse er bevisst prioritering mellom jobb og familie.
  • Det er sunt å stoppe opp i en travel hverdag og gi karrieren sin en sjekk og evaluering.

Vi har utgitt en coffee-table-bok i med 25 kundehistorier om strategisk ledelse, endringsledelse, nedleggelser av virksomheter, oppsigelsesprosesser, stresshåndtering og coaching.

Boken har blitt internasjonalt anerkjent i to europeiske kommunikasjonskonkurranser. Hos FEIEA ble den nummer to i kategorien ‘Beste flerspråklige utgivelse’, og hos European Excellence Awards var den i finalen i kategorien ‘Corporate Advertising’.

Michael Møller Petersen

Utdannet journalist, har blant annet skrevet en undervisningsbok om HIV/AIDS fra Botswana for grunnskolen. Tidligere arbeidet for internasjonale virksomheter som Arla, metroxpress og JYSK. Er i dag Chief Content Officer hos AS3 Transition med ansvar for kommunikasjon, marketing og content marketing, og har vært ansatt i virksomheten siden 2012.

Karriere dit du vil

Executive outplacement
Outplacement for toppledere