Faglig inspirasjon for toppledere

lytt til vår podcast "EXECUTIVEPRATEN"

"EXECUTIVEPRATEN"

Er du en toppleder eller direktør som søker innsikt, råd og inspirasjon for å navigere i dagens komplekse forretningsverden? Da har vi noe for deg!
I AS3 Executive sin podcastserie "Executivepraten" tar vi deg med inn i samtaler med erfarne og innflytelsesrike ledern i Norge.

finn alle episodene her

# 3
HVA SKJER NÅR VARSLINGSKORTET MOT LEDERE BRUKES?

I episode 3 i "Executivepraten" snakker vi om det viktige temaet varsling, med fokus på hvordan dette påvirker ledere. 

Kari Mette Toverud, leder av AS3 Executive har med seg tidligere toppleder Anita Sundby i studio. 

Anita har gjennom sine erfaringer som toppleder, samt som forfatter av boken "Det ledere ikke snakker om," basert på 70 intervjuer med toppledere som mistet jobben – fått god erfaring om varslingstematikk. Anita er også Executive rådgiver og coach hos AS3 Executive, der hun i likhet med Kari Mette bistår blant annet ledere som håndterer eller står i varslingssaker. 

De prater om kompleksiteten rundt varsling og konsekvensene for lederskapet, reflekterer over om vi snakker nok om varsling og hva som skjer med de som blir varslet på.  Gråsonene mellom varsling og lederstil, og den emosjonelle og profesjonelle isolasjonen ledere ofte opplever når de blir varslet på er også blant temaene som duoen tar opp. 

Lytt til episoden og få tips og råd om hvordan du som leder kan håndtere varslingssituasjoner. 

hør episode 3

#2
TIPS OG RÅD TIL TOPPLEDERE SOM ENTEN MISTER JOBBEN ELLER ØNSKER NY JOBB

I denne podcastepisoden deler Bjørn Solend, partner i AS3 og karriereekspert med over 25 års erfaring i å bistå toppledere som mister jobben eller ønsker ny jobb.  

Vi snakker om det betydelige antallet ledere i Norge som bytter jobb årlig, over 10 000, hvor mange gjør det frivillig, mens andre blir bedt om å gå.  

Bjørn gir verdifulle råd til ledere som står i en slik situasjon, og understreker viktigheten av proaktiv planlegging, å ha sluttavtaler på plass, og å opprettholde en sterk personlig merkevare.  

Han forteller også om strategier for effektiv nettverksbygging og viktigheten av å ha en sammenhengende historie når man går over i en ny rolle. 

hør episode 2

#1
TOPPLEDELSE, REKRUTTERING AV LEDERE OG PERSONLIG MERKEVAREBYGGING

I første episode av "Executivepraten" har vi gleden av å introdusere Baard I. Storsveen Tofting Løtvedt, en ekspert med 30 års erfaring innen rekruttering og lederutvikling. Baard deler sin erfaringer innenfor ledelse, personlig merkevarebygging, styrearbeid og rekruttering. Enten du er på jakt etter nye muligheter, ønsker å styrke din personlige merkevare eller søker de beste rådene for effektivt styrearbeid, vil denne podcasten gi deg verdifulle innsikter og praktiske tips.

hør episode 1