vi guider deg til din neste suksess AS3 Executive

Executive karriererådgivning

Når toppledere vurderer å bytte jobb eller blir sagt opp og må entrer en ny epoke i sin karriere, er AS3 Executive en effektiv og målrettet sparringspartner. Dette spesielt i en fase hvor døren til nye karrieremuligheter skal åpnes og det skal gjøres et raskt karrierebytte. Å være toppleder i dag er forbundet med visjonært mot og komplekse utfordringer i et marked i konstant endring.

AS3 Executive rådgir og utfordrer ledere i norsk næringsliv på deres personlige målsetting og strategi i forbindelse med håndtering av endringer i karrieren.

Les mer om Executive karriererådgivning les mer om executive karriererådgivning

Executive coaching og rådgivning

I en verden hvor markedene er i konstant endring, er det avgjørende for deg som leder å være et skritt foran. Å lede i usikre tider krever ikke bare visjon og besluttsomhet, men også evnen til å tilpasse seg raskt og effektivt.
Sparring med en ekstern rådgiver gir deg en unik mulighet til å utforske nye perspektiver, strategier og løsninger som du kanskje ikke hadde vurdert tidligere.
Ingen ledere er like. Derfor tilbyr vi skreddersydde sparrings- og coachingsprogrammer som er tilpasset dine behov, mål og utfordringer.
Enten du står overfor en spesifikk utfordring, ønsker å utvikle bestemte ferdigheter, eller søker generell støtte i din lederrolle, er vårt mål å hjelpe deg med å nå ditt fulle potensial.

Les mer om Executive coaching og rådgivning

Executive personal branding

Vær bevisst din markedsverdi som toppleder.

Som toppleder er din personlige merkevare en viktig ressurs for videreutvikling av din karriere. 25 % av topplederne i det norske arbeidsmarkedet slutter i sine jobber hvert år. I takt med økt digitalisering, sterkere kostnadspress og skiftende rammevilkår er det stadig mer krevende for ledere å nå sine og virksomhetens mål. Et lederskifte blir i tilfeller brukt som et virkemiddel for å oppnå rask endring i tillegg til ny kompetanse i toppledelsen.

Les mer om executive personal branding

Styrekarriere - utvikling og sparring om din styrekarriere

AS3 sine Executive karriererådgivere kan bidra til utvikling og med sparring for styrekarriere i øverste ledelse, i både private og offentlige organisasjoner.
Her får du veiledning i forbindelse med dine refleksjoner rundt oppstart eller videreutvikling av din styrekarakter.

les mer om styrekarriere

Book et møte

med AS3 Executive

Møt vårt team

AS3 Executives rådgivere og coacher

Dette er AS3 Executive