Topplederbloggen

bedre prestasjoner og økt innsikt i eget lederskap Executive sparring

I en verden hvor markedene er i konstant endring, er det avgjørende for deg som leder å være et skritt foran. Å lede i usikre tider krever ikke bare visjon og besluttsomhet, men også evnen til å tilpasse seg raskt og effektivt.
Sparring med en ekstern rådgiver gir deg en unik mulighet til å utforske nye perspektiver, strategier og løsninger som du kanskje ikke hadde vurdert tidligere.
Ingen ledere er like. Derfor tilbyr vi skreddersydd sparring som er tilpasset dine behov, mål og utfordringer.
Enten du står overfor en spesifikk utfordring, ønsker å utvikle bestemte ferdigheter, eller søker generell støtte i din lederrolle, er vårt mål å hjelpe deg med å nå ditt fulle potensial.

Utvikle din lederrolle med Executive sparring

Som toppleder står du overfor unike utfordringer og mål i din karriere
Med AS3 Executive sparring, får du et skreddersydd verktøy som setter seg inn i dine spesifikke behov og utarbeider en prosess designet kun for deg.

Nye perspektiver og bedre beslutninger
Våre erfarne rådgivere fungerer som din fortrolige sparringspartner, og gir deg de verktøyene du trenger for å utvikle kompetanse, fornye tankesett og endre adferd.
Vi hjelper deg å se nye perspektiver som er essensielle for å treffe gode beslutninger og handle effektivt i en hektisk hverdag.

Tillit og forventninger
Gjennom et samarbeid basert på tillit, utfordrer vi vanemønstre og tilbyr sparringen som skal til for at du skal nå dine mål.
Vårt mål er å inspirere deg til refleksjon og jobbe med relevante oppgaver som adresserer endringsbehov og forventningsavklaringer.

Tilpasset prosess og internasjonalt samarbeid
Vi tilpasser et program etter dine behov, enten det er et kort program med hyppige møter eller oppfølging over lengre tid.
Med kontorer i hele Norden og et globalt nettverk, sikrer vi at du får støtten du trenger, selv i internasjonale sammenhenger.

Vår ambisjon
Vår ambisjon er å inspirere toppledere som deg til å gi innsats og resultater et løft til høyeste nivå, både personlig og for virksomheten.
La oss hjelpe deg å utvikle den ledelseskompetansen som er forutsetningen for prestasjon, arbeidsglede og resultater.

 

AS3 Executive rådgivere

Hva kan sparring være nyttig til?

  • Personlig utvikling og lederskap
  • Karriereavklaring
  • Lederrollens utfordring i samspill med omgivelsene
  • KPI`er, prestasjoner og ledelsesevalueringer
  • Effektiviseringer for å oppnår bedre samarbeid
  • Work-life-balance
  • Onboarding

Book et møte

med AS3 Executive