Din vei til neste lederjobb Executive karriererådgivning

Executive karriererådgivning

Når toppledere vurderer å bytte jobb eller blir sagt opp og må entre en ny epoke i sin karriere, er AS3 Executive en effektiv og målrettet sparringspartner. Dette spesielt i en fase hvor døren til nye karrieremuligheter skal åpnes og det skal gjøres et raskt karrierebytte. Å være toppleder i dag er forbundet med visjonært mot og komplekse utfordringer i et marked i konstant endring.

AS3 Executive rådgir og utfordrer ledere i norsk næringsliv på deres personlige målsetting og strategi i forbindelse med håndtering av endringer i karrieren.

AS3 Executive er en partner som hjelper deg mot dine nye mål, enten du står i en oppsigelsesprosess eller hendelser som gjør at det er på tide å få en ny topplederjobb.
Vi hjelper deg å se nye karrieremuligheter for å guide deg til din neste suksess. Flere av AS3s kunder har forberedt seg på denne situasjonen – vi bidrar til å maksimere utbytte av prosessene.

Som toppleder er du ofte i en høyt respektert posisjon; å komme videre i arbeidsmarkedet krever avklaring, en tydelig strategi og en handlingsplan. Det vil være viktig å utvide nettverket ditt, bruke sosiale medier på en profesjonell måte og ha klare og tydelige budskap mot næringslivet.

Rådgivningsprosessen hos AS3 Executive

Rådgivningsprosessen er business- og handlingsorientert. Vanligvis innledes samarbeidet på to parallelle nivåer – et “her og nå“-nivå som fokuserer på aktuelle aktiviteter og initiativer, og et “avklaring og refleksjons“-nivå som fokuserer på å sikre det rette valget med tanke på fremtidig karriere.

Vi legger stor vekt på at alle våre rådgivningstjenester er forankret i en likeverdig og profesjonell dialog som fokuserer på den individuelle kandidatens personlige mål og strategi. Alle våre rådgivere har derfor hatt lederposisjoner, og noen er i tillegg aktive som interimledere. Vi har en profesjonell dialog med alle relevante Executive-rekrutterere, men har ingen avtaler og er derfor fullstendig uavhengige.

Dette kan vi tilby deg som har behov for et Executive karriererådgivningsprogram

  • Personlig rådgiver
  • Executive Online Portal
  • Onboarding
  • Executive nettverk
  • Executive workshops
  • Hjelp til jobb i utlandet
  • Tester og personlighetsprofil
  • Personlig merkevarebygging og hjelp til å opprette Linekdin-profil

Executive karriererådgivning - vi guider deg til din neste suksess!

Møt våre Executive rådgivere
Du velger selv din rådgiver

Møt AS3 Executives rådgivere

Møt våre rådgivere

Karriererådgivning for toppledere

Vil du vite mer? Kontakt oss i AS3 Executive